sanat07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben konu açtım bu konuda ikisininde tam ve eksiksiz anlatımı yok diye herkes ben kurdum çatır çatır çalışıyor diyor. Ben de diyorumki herkes % 90 kod bilmez ve anlatımlardaki eksikleri kendi tamamlayaz ve bu yüzden siteleri hata verir. Ben misal kurarken 2 -3 yerde farklı anlatıma denk geldim birine göre kurdum login.php de hata aldım. sitenin tepede hata çıktı. İzinlerimi düzelttim ama nekadar doğru düzelttim o malum işte olmadı. Anlatımlarda bana göre eksik çok yer var. Anlatımları sadeleştirmek isterken gözden kaçan geri dönüş yapılmayan çok cevap var anlatımlarda. Sağlam bilgisi olan birşeyler yapıp edip kuruyor. Artık bıktım şu konulara yazı yazmaktan 3 tane ben konu açtım bununla ilgili inanın 1 tane ben yaptım al şurdan yap diye yazanı görmedim googleden bulup bana linkini atıyorlar onu bende deniyorum zaten. Super Cache ve Total ile ilgili 30 konu vardır bu sitede en az ve hiç biride birebir kurup anlatan kişiye ait anlatım değildir. Ayrıca bence Super Cache kuramayan Totali hiç kuramaz totalin ayarı daha fazla ben kurdum Çalıştı ancak site explorerde sola dayandı belki Kurulum supercachten kolay ama ayarı daha zor gibi geldi bana. İkisinden birini temiz bir şekilde güncel versiyonu ile anlatacak vardır umarım, arkadaşın biri yazmış supercache güncellendi doğrudur Totalinde bütün anlatımları eski versiyon bende o yüzden zorlandım.
W3 Total Cache için localde kurulum yapıyorum. Resimli anlatım hazırlayacağım ama uzun sürecek bayağı Sorunsuz kurulum yaparsınız inşallah bundan sonra... Mesajı okuyunca dayanamadım