Yazınızın tamamını okudum güzel bir başarı yakalamışsınız fakat bir kaç noktada hatanız var.

Şunu belirtmek isterim 1. sitenizde çalışma yaptırıp önce yükselip sonra düşmenizin sebebi çalışmayı kesmenizdir bu asla google botlarının gözünden kaçmaz google mantığı şu eğerki bu siteler bu adamın tanıtım yazılarını vs yayınlıyorsa sürekli yapmaları gerekiyor mantıken eğer bir defaya mahsus yayınlayıp birdahada yayınlamıyorsa bu işte bir bit yeniği var deyip seni gerilere atıyor halbuki sen o çalışmayı yaptıkdan 20 30 gün sonra farklı bir çalışma daha yaptırsaydın siten ilk 10 a girerdi bi 20 30 gün sonrada daha büyük bir çalışma yaptırsaydın ilk 5 e belkide ilk 3 e girerdin hiç bir başarı kalıcı değildir. Başarınızı 20 tl ile kalıcı hale getiremezsiniz sürekli çalışma yaptırmalısınızki başarınız sürekli olsun.

2. sitenizle belki ilk 2 sayfaya giriyor olabilirsiniz fakat ilk 3 e giremezsiniz tabi rakip siteler çöp değilse.

Burada asıl nokta süreklilikdir her hafta 1 2 tanıtım yazısı her ay düzenli bir çalışma ile lider konuma gelebilirsin.

Alanında ilk değilse eğer tüm 1. sıradaki siteler bu yollardan geçmişlerdir bugün bir film sektöründe sadece özgün çalışmayla bana ilk 10 a giren bir site gösteremezsiniz.Yada haber sektöründe yada başka bir sektörde.

Tek seferlik çalışmalar hiçbir zaman fayda sağlamaz bunu sürekli hale getirmeniz gerekiyor yoksa başarınız gelip geçici olur.

İyi Forumlar Dilerim