Reklam saçma evet fakat yok Türk halkını aşağıladı , ucube dedi biraz ağır kaçıyor. Neden bu açıdan düşünüyorsunuz ?

Hülya Avşar sevmem fakat Türkiye'de uzun yıllardır tanınan şöhret bir isim. Siz kimsiniz , ben kimim baktığımızda.

Demek istediği ben ne hizmet alıyorsam (ünlü biri olarak) , tanınmayan biride aynı hizmetimi alıyor ? Hani herkese ünlü gibi mi davranıyorsunuz ?

Buda olabilir neden sadece aşağılamak istediklerine %100 emin gibi kampanya başlatıyorsunuz anlamıyorum. Yıllardır aşağılanmaya çalışılan bir millet olarak böyle birşeyi görünce aha gene bizi aşağıladılar mı dediniz. Hadi diyelim aşağılamış olsunlar. Çalışmazsınız olur biter. Biz öyle bir milletiz ki onbinlerce izlenen bir videoyu bile bu sadece Türk'dür diye bir başlık atabiliyoruz veyahut bir karikatüre , bir hikayeye.

Ben odeabankı inceledim diğerlerinden hiç bir farkı yok. Hesap işletim ücreti ve diğer onlarca komisyondan bende geçireyim havasında Türkiye'ye yerleşmiş bir banka. Arkası sağlam bir banka olmasada vermezlerdi lisans.

Caddebostan gibi yerlere açılmış diyorsunuz. Yeni bir banka gelmiş Türkiye'ye lüks semtlerden başlamak yerine gelip Anadolu'nun köhre ilçelerinden mi başlayacaktı ?

Sizin cebinizde o kadar para olup bir banka kurduğunuz zaman öyle mi yapacaktınız ? Herşeyi büyütmeyi ne kadar çok seviyoruz