Arkadaşlar son zamanlarda Odeabank diye bir banka piyasada dolanmaya başladı. Herkes bu bankayı Hülya Avşar'lı reklamından tanıyor. Buraya kadar ne kadar güzel, ne kadar hoş Türkiye'ye yeni bir banka gelmiş kaynağı sağlam. Ama reklam filmini hiç de güzel yapmamışlar. Türk insanını resmen aşağılamışlar.
Reklam filminin özeti
----------------------------
bankacı: Hoşgeldiniz hülya hanım
hülya: Asıl siz hoşgeldiniz
hülya: bir odeabanktır gidiyo, odeabank odeabank odeabank... ne var bu odeabank'ta? allah aşkına ne var bi anlatın da bilim
bankacı: odeabank yeni bir banka
hülya: onu anladım fekat o kadar çok banka var ki sizin farkınız ne onu merak ediyorum
bankacı: buyrun anlatayım isterseniz.. biz yepyeni bir bankacılık anlayışı için çalışıyoruz hülya hanım bizim her müşterimiz çok kıymetli.. her müşterimize ayrıcalıklı ve özel hizmet sunuyoruz
hülya: nasıl yani (!)
ben ne hizmet alıyorsam herkes aynı hizmeti mi alıyor? (bir yan bakış atarak bu iğrenç şöhretsiz fakir halkla ben nasıl aynı hizmeti alır nasıl aynı muameleyi görürüm havası)
bankacı: evet hülya hanım..
hülya: çok iddialısınız hihihih
bankacı: sizin gibi hülya hanım
hülya: ahahaha ben bu bankayı çok sevdim
---------------------------------
Hülya hanım galiba aldığı rakama ahahaha hihihihi yapmıştır. Çünkü reklamdaki "Ben ne hizmet alıyorsam, herkes aynı hizmeti mi alıyor?" cümlesi Odeabank'ın Türk halkını fakir, ucube olarak görmekte olduğunun göstergesidir. Zaten açtıkları şubeler de Bebek, Caddebostan gibi cebi zengin insanlara hitap eden yerlerdedir. Aman bu bankadan uzak durun..
Sizden ricam
https://www.facebook.com/OdeaBank adresindeki Odeabank'ın Facebook duvarına
Hülya Avşar'ın Odeabank reklamındaki ''Nasıl yani, ben ne hizmet alıyorsam herkes aynı hizmeti mi alıyor?'' cümlesi insanları küçümsemek değil de nedir? cümlesini bir kere kopyalayıp yapıştırmanızdır. Belki insanların pardon Hülya Avşar ile aynı hizmeti alanların sadece vergi rekortmeni olamayacağını duyurmuş oluruz.
http://www.f5haber.com/haberdar/huly...aberi-3658662/