Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bir de işin şu yönü var. Böyle bir sistemi sadece bir programcının yapabileceğini düşünmüyorum. En azından kısa sürede. Çünkü detayları çok fazla. Gerçekten adamlar iyi bir iş ortaya koydular. Çok işlevsel bir script. Burada satılan bazı kopyalarda henüz ürün filtreleme yok. Ürünü samanlıkla iğne arar gibi arıyorsunuz. Bu işin bir tarafı. Verdikleri destek ise sıfıra yakın. Bir tek ilandepo.com scripti var işe yarar. Gebze yazılımın scriptini saymıyorum, çünkü onlar satmıyor. Kendi sunucularında barındırmanıza izin veriyorlar sadece.
Diğer yandan ise, sahibinden scriptinin çok abartılmaması gerekiyor. Bunu ortaya koyalım. Scripti değerli kılan arkasındaki güç. Yoksa site bu kadar değerli olmasa script bu kadar değerli olduğu düşünülür müydü? Sahibinden scriptinin bir kopyasını vermiş olsa.. Ne yapacaksınız? Aslında hiç bir şey. GG gibi, Sanalpazar gibi, sahibinden kendisi zaten isim yapmış. Bu siteler varken kim scriptinizin hatırına sizinle çalışmak ister?
Param çok bu işe yatıracağım, pazardan küçük te olsa pay almak istiyorum derseniz o ayrı ama o zaman da gelip burada iki cümlelik istekle script isterseniz kimse sizi dikkate almaz.
Başlangıç için ilance.com 'a bakabilirsiniz veya burada satılan 300 -400 TL civarındaki scriptlerle ısınma turlarına başlayabilirsiniz.