cyberbob adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 yıllık sitelerim var.İçinde bir tane cümle bulamazsınız kopya .Backlink deseniz oda var. Edu ,gov.tr , k12.tr . Üstelik hedef kelimede yıllarca ilk sayfada kalan siteler. Şimdi ne oldu anlamış değilim . Google galiba eski siteleri cezalandırıyor. Şu an 5 .sayfadan öne doğru bir türlü gelemiyorum .Her şeyi yaptım her gün yazı ekliyorum , imleme yapıyorum,yeni doğal backlinkler alıyorum sonuç yine aynı. Adamın sitesinin hedef kelime ile alakası yok 3 ,6 en fazla 1 yıllık siteler var benden önce çıkıyorlar. Alakasız yazı yazmış tag eklemiş onunla önüme geçmiş .
Ne olursa olsun insanların emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanıyorum. Onun için biz yine sabırla özgün yazılara devam edelim derim .
Benim de bazı siteler de izlemdediğim bir husus bu yakın zamanda. hedef kelime aranan kelimelerden ise ve uzun yıllar orada 1. isen artık altlara çekiyor, adwords rekabeti olsun diye. Ayrıca bana göre adwordsa reklam verince sıralamara etki ediyor eskiden etmiyordu. bu benim gözlemim sadece doğru illa demiyorum.