Şu anda hizmet aldığım yerin sunucularını taşıması, taşıdıkları sunucunun ise konfigürasyonunun hatalı olması ve -üzerime vazife değilken- tüm yardımlarıma rağmen düzeltememeleri yüzünden, yeni bir VPS sağlayıcısına geçmem gerekiyor.

Gereksinimlerim:

CentOS 5 ve üzeri Linux OS, Plesk panel
768MB ve üzeri RAM
20GB ve üzeri HDD
Türkiye Lokasyon
2 adet IP
Referans!

Önemli:
OpenVZ ya da Virtuozzo kullanılan sanallaştırma çözümlerinde daha önce kmemsize ve privvmpages değerlerinin az olması sebebiyle sıkıntılar yaşamıştım. Yaşadığım sıkıntı sistemi direk olarak etkileyip tüm servisleri çalışmaz hale getiriyor, çünkü memory isteğinde bulunan uygulamalar geri çevriliyor. SSH'tan verdiğiniz komutlar bile cannot allocate memory diye dönmeye başlıyor. Bu noktada tek yapabileceğiniz şey reboot oluyor. Şu an barındığım firmadan çıkmak istememin sebebim bu. Sunucularını taşımazdan önce bu sorun yoktu. Sadecehosting'den iş amaçlı 5 adet VPS kullanıyorum, teknik desteklerinden ilgili değeri artırmayı rica ettiğimde anında gerçekleştirdiler. Hizmet alacağım firmadan da kmemsize ve privvmpages değerlerini göndermelerini rica ediyorum. (Hedef makinada cat /proc/user_beancounters diyerek erişebilirsiniz)

Bu arada ciddi yük oluşturacak bir uygulama çalıştırmıyorum. Yukarıda yazdıklarımdan çok spesifik bir şey istiyorum manası çıkabilir; aslında olması gerekeni istiyorum ancak başıma geldiği için detaylı yazma ihtiyacı duydum.

Tekliflerinizi konuya belirtiniz. Saygılar.