Arkadaşım kupa mupa umrumda değil bunu kulüp yapmadı bunu yöneticiler yaptı yaptıysa da aziz yıldırım yaptı. Bu adam mafyanın önde gideni. Bu adam yenildiğimiz zaman anons yapıp "Kesin sesinizi" diyen bir adam.. Ben bu adamı kesinlikle savunmuyorum, ben kulübümü savunuyorum. Siz aynı durumda olsanız ne yapardınız?
Hocam takdir ettim öncelikle yaptığınız şeyi ama sizin başkanınız orada sizi, kulübü, takımı temsil ediyor. Onun yaptığı pislik maalesef doğrudan takımı etkiliyor, oyunu etkiliyor yapacak bir şey yok burada.
Fenerbahçe'nin bir kupası eksik olur ama Aziz'i falan temizlerler kulüpten önü açılır takımın. Bir başkan soyunma odasında hocadan daha çok söz sahibiyse o takımdan başarı beklemeyin zaten siz. Diktatör başkan diye yazılınca da sinirleniyordu Fenerbahçe taraftarı. Herkesi küçük gören, insanları iyice nefrete sürükleyen böyle bir adamın Türkiye'nin en büyük iki kulübünden birisinin başında olması tamamen taraftarların suçudur kusura bakmayın. Senelerce pohpohladınız yaptıklarını bu adamın. Yeni yeni taraftarın gözü açılıyor, gerçekleri görmeye başlıyorlar.
İçerideyken taraftara atıp tutsaydı ya. Yapamazı çünkü kurtulmak için taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu biliyordu. Dışarıya çıktı aslan kesildi tekrar, hala akıllanmamış hala mafya vari konuşmalar peşinde.