KONU ŞU ANDA AKTİF DEĞİLDİR

Elimdeki bir çok alanadı için makul fiyatla kurulum yapacak ve içerik temin ederek belli bir süre sonra teslim edecek imkana sahip kişilerle çalışmayı düşünüyorum.

Amacım, elinde hazır olarak malzemeler (içerik, script,bot vs) bulunan ve normalde bunlardan başkalarını faydalandırdığında bir kaybı olmayacak kişilerden makul fiyatla hizmet almak.

İş anlaşılmamış olabilir; detaylı olarak aşamalandırayım.

1- Bana mesaj atarak bir kaç referans vererek alanadlarını öğreniyorsunuz.
2- Alanadları için yapabileceklerinizi teklif olarak iletiyorsunuz.
3- Fiyat ve çalışma şeklinde anlaştıktan sonra size bir hosting hesabı açıp teslim ediyorum.
4- Çalışmalar tamamlandığında teslim alıyorum ve ücreti ödüyorum.

** Yapılan çalışmaların 10 - 200 TL tutarında olması durumunda mesaj atılmasını rica ediyorum.
** WP sistemler tercih nedenidir.
** Yabancı dildeki içerik tercih nedenidir.
** Özgün olmayan birebir kopya içerikli çalışma yapacakları da tercih edebilirim, ancak özel olarak belirtmesini istiyorum.
** Birden fazla kişi ile çalışılacaktır.

Bu şekilde çalışma yapmak isteyen kişilerden çok farklı alanlardaki alanadlarını değerlendirebilecek olan kişilere öncelik vereceğim.

Örnek: "Elinizde bir yemek sitesi tema ve içeriği vardır diyelim ki ve ayrıca yemek botları vardır, konuları taslak olarak teslim edersiniz."
Yani hazır ve makul fiyatlı bir kurulum istiyorum.

NOT: 2. Bir talep olarak şunu belirteyim, elinizdeki hazır içerik, sistem, bot vs ile ilgili özel mesaj attığınızda da değerlendireceğim. Lütfen bu tür şeyler için çok makul fiyat talep ediyorsanız mesaj atın.

Lütfen konuyu anlamıyorsanız özel mesajla bilgi alın, konuda tartışılmamasını rica ediyorum.