AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyin kafasindasin birader? Blog tut falan filan, burasi bir forum, birisinin biseye ihtiyaci varsa diger bir kiside de biseyler varsa burda paylasir.

Paylastigim link benim degil, arti ucretsiz degil. Iyi o zaman sen is yapican diye elimizde birsey varsa yardimci olmak icin paylasmayalim kimseyle. Madem turkiye haritasi yapiyorsun, sende git o zaman ac basligini html5 turkiye haritasi yapilir diye, gelip altina yazacak halimiz yok, bu konu senin konun degil, gelipte senin konunun altina da yorum yapmadik. Yukarda da yazdim kimse kimsenin ekmegine mani olamaz diye, kimsenin oldugu da yok. Isteyen alir isteyen yaptirir.

Ucretli satilan wp temalari var diye, gelip burda tema yaptirmak istemeyen mi var? Yada satilan eklentiler oldugu halde, eklenti yaptirmak isteyenler mi tukendi? Hazir skriptler oldugu halde, gelip ozel siparis vermek istemeyen mi kaldi? Birakin bu isleri, sacma sapan yorum yapmayi.

Is yapilamsini istiyorsa birisi gelir teklifini verirsin, gorursem bir baslik ta bak burda isini gorecek bisey var diye paylasirim, adam gider istedigine yaptirir var mi daha otesi yok. Hadi bakin isinize, aksam aksam simdi burda tartismaya hic niyetim yok. Adamin isi gorulmus, is olmus bitmis, gelmisim altina yazmisim buldugum bir linki, gorende kariyerini bitirdik zannedicek. Harbi hangi kafadasiniz bilmiyorum...
Linkin ücretli olduğunu görmedim diğer elemanlarınkini görünce sinirlenip bastım yazdım, kusura bakma kardeş, hakkını helal et