aynen css sıkıştırma işlemini bende yapamadım. Css compressor gibi sistemlerde sıkıştırıp yine yüklüyorum ama yinede page speed css sıkıştırın diyor.
Arkadaşım senin soruna gelince herhalde site hızıyla uğraşıyorsun. Gzip sıkıştırması elbette ki sunucuyu yorar. Bunu site trafiği arttığında siten bir hayli içeriğe sahip olduğunda kullanmak gerekir. Bende bu kadarını biliyorum
Yada benim gibi takıntılısındır hemen kullan kafan rahat olsun
Parça parça mesajınıza cevap vereyim
Alıntı
aynen css sıkıştırma işlemini bende yapamadım. Css compressor gibi sistemlerde sıkıştırıp yine yüklüyorum ama yinede page speed css sıkıştırın diyor.
online compressor'ler sıkıştırma değil minify işlemi yapıyor. o sitelerin description bilgileri ziyaretçiyi yanıltmaya yönelik. ben henüz sıkıştırma yapan site görmedim. yalnızca minify işlemi yapıyorlar şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla. o yüzden siteler uyarı veriyor css'leri sıkıştırma konusunda...
Arkadaşım senin soruna gelince herhalde site hızıyla uğraşıyorsun. Gzip sıkıştırması elbette ki sunucuyu yorar. Bunu site trafiği arttığında siten bir hayli içeriğe sahip olduğunda kullanmak gerekir. Bende bu kadarını biliyorum
Trafik arttığında daha fazla yorulmayacak mı sunucu peki? Çünkü yalnızca ben sayfayı açtığımda bile CPU +%300 oluyor. Anlık yani... Birkaç kişi peşpeşe sayfa açsa site direkt kapanır o zaman

) Hit arttığında ben bunu yapsam siteye hiç erişilmeyebilir hatta
Yada benim gibi takıntılısındır hemen kullan kafan rahat olsun
Evet taktım açıkçası şu gzip olayına. Öyle sanıyorum ki insanlar bu konuda ücretli hizmet sunuyor ve o yüzden yardımcı olmaya da yanaşmıyor. Kalan güruh da zaten nasıl yapılacağını bilmediğinden dolayı sessiz...

) Neyse araştırıp öğreneceğim bi' şekilde inşallah

Sonra da yazarım zaten forumda da... Öğrensin millet nasıl yapıldığını çünkü bıktım artık "neden sürekli gzip uyarısı alıyorum" konularını görmekten

Bir Allah'ın kulu da anlatmamış tam olarak