Mekruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar insan memnun iken sizin memnun olmamanızın tek sebebi budur ; Siz oynayıp, oynayıp bozduğunuz da temayı ve eski haline getirilmesidir. Bende bunun için zamanım olmadığımı belirttim, siz de zaten zamanınız yok ise eğer başka birini bulacağınızı söylediniz ve öylede yapmışsınız. Sistem üzerinde oyun oynayacaksanız eğer localhost üzerinde oynayabilirdiniz. Benden kaynaklanan problemler yüzünden destek verdiğimi herkes biliyor. Ben sizin bozduğunuz temayı tekrardan yapma zorunluluğum YOK ! Sonradan teklifinizi kabul etmedim diye burada gelip konumu baltalamanıza da anlam veremedim. Ben zaten size HATASIZ teslim ettim, sizde oyun çağınızı geçemediğiniz için temada değişiklik yapmaya kalkmışsınız ve doğal olarak HATA çıktı. Bir daha insanları eleştirirken iki kere düşünün, kendi yaptığınız hataları benim üstüme yıkamazsınız. Siz bana burada profesyonel değil deseniz bile benimle iş yapanlar neyin ne olduğunu biliyor. Siz o tatlı canınızı sıkmayın
1-Siz oynayıp, oynayıp bozduğunuz da temayı ve eski haline getirilmesidir.
Evet iftira atmayı sevmem, tema üzerinde oynadım fakat neden oynadım? Hatta size bu hatanın oluştuğunda bile yazmıştım "dil ile sorunu düzeltme için şunla uğraştım daha sonra böyle bir sorun çıktı" gibisinden
-Size "temada bazı yerler yabancı dilde görünüyor, bunları nasıl düzelteceğiz" diye sordum cevap vermediniz.(Üstelik sitede online olduğun halde. Konuna yazı yazıp iş alımı yapmaya devam ediyordun) İşini eksik yapmıştın ama ilgilenmedin. Sonrasında mecburiyetten ben uğraştım admin paneline bağlantı tamamen gitti. Neyse tekrar tekrar mesaj atmam sonrası ftp bilgilerini istediğiniz ilgileneceğinizi söylediniz, geri dönüş bile yapmadınız. Beceremedim desen benim için yeterliydi boşuna beklemezdim. Daha birkaç gün önce başka bir kişiye sıfırdan kurdurdum hata falan yok neden acaba? Ben ilandaki paketi almadım hatırlatırım, isteklerimi sundum ona göre fiyat çektin anlaştık.

- İş teslim etme mesajımı bul baştan oku. "Opencart kurulumu, temanın giydirilmesi, oluşabilecek karakter hatalarının çözümü, önemli bazı modüllerin kurulumu ve teknik destek" şeklinde yazmış mıyım yazmamış mıyım? Sen bunlara göre fiyat verdin mi vermedin mi?

2- Bende bunun için zamanım olmadığımı belirttim,
Yalan söylemeyin, geri dönüş yapacağınız söylediniz. Tarih bile vermiştiniz.

3- sizde oyun çağınızı geçemediğiniz için temada değişiklik yapmaya kalkmışsınız , Burada elinden şekeri alınmış çocuk gibi ağlamanıza gerek yok, yalanın yalanı bin para felsefesi sağlık probleminizin olduğunu gösteriyor.
Burda yaşını ve karakterini belli eden seviyede yorum yapmışsın zaten daha fazla söze gerek yok.