Mesajımı düzenliyorum. Profesyonel olarak birini arıyorsanız bu arkadaş ile iş YAPMAYIN!
Üstteki mesajımın tarihi 1 ay önce. Sözde hala geri dönüş yapacak. Yaptığı tema giydirmede karakter hataları çıktı. Oraya teknik destek yazmış bide. Neyse sorun onda değildir, temadadır herhalde dedim ve eksikler için ek iş teklif ettim. Geri dönüş yapacağını söyledi yapmadı. Toplam 4 adet mesaj attım, ne zaman ilgileneceksiniz diyor sordum. Sonuç; cevap yok. Sonra başka bir kişiye sıfırdan temayı kurdurdum ve eski halinin hatalı yapıldığını söyledi ve yeni kurulumda eski hataların hiçbiri yok.
Bu kadar insan memnun iken sizin memnun olmamanızın tek sebebi budur ; Siz oynayıp, oynayıp bozduğunuz da temayı ve eski haline getirilmesidir. Bende bunun için zamanım olmadığımı belirttim, siz de zaten zamanınız yok ise eğer başka birini bulacağınızı söylediniz ve öylede yapmışsınız. Sistem üzerinde oyun oynayacaksanız eğer localhost üzerinde oynayabilirdiniz. Benden kaynaklanan problemler yüzünden destek verdiğimi herkes biliyor. Ben sizin bozduğunuz temayı tekrardan yapma zorunluluğum YOK ! Sonradan teklifinizi kabul etmedim diye burada gelip konumu baltalamanıza da anlam veremedim. Ben zaten size HATASIZ teslim ettim, sizde oyun çağınızı geçemediğiniz için temada değişiklik yapmaya kalkmışsınız ve doğal olarak HATA çıktı. Bir daha insanları eleştirirken iki kere düşünün, kendi yaptığınız hataları benim üstüme yıkamazsınız. Siz bana burada profesyonel değil deseniz bile benimle iş yapanlar neyin ne olduğunu biliyor. Siz o tatlı canınızı sıkmayın
Edit: Ben kendi sattığım paketlerin desteğini veriyorum sizinki ise kendi TEMANIZ'ın kurulumu ! ve size de bir kaç bozmanıza rağmen gene destek verdim. Burada elinden şekeri alınmış çocuk gibi ağlamanıza gerek yok, yalanın yalanı bin para felsefesi ile beni şuan resmen karalamaya çalışıyorsunuz. Report ettim zaten mesajınızı ilk mesajda çok iyi yorum yapıp sonra değiştirmek bence sağlık probleminizin olduğunu gösteriyor. Demek ki ben sistemi sıfırdan, sorunsuz şekilde kurmuşum ki sizde o yorumu atma gereği duymuşsunuz şimdi gereksiz, gereksiz mesajlar atıyorsunuz.