WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Ne kadar saçma sapan, gereksiz, laubali bi' yorum yapmışsın.

Esrar v.b gibi madde bağımlılıklarıyla link almanın uzaktan yakından alakası yoktur. Konu olarak söylemiyorum, legal link ile bağdaştıracağımız hiç ama hiçbir ortak noktası yoktur.

Esrar v.b gibi maddeleri kullanarak iyi birşeyler yapmış olmazsın ve iyi yerlere gelemezsin. Geçici olarak kafan güzel olur, senin tabirinle zoom olursun. Belirli madde bağımlılıkları yüzünden hayatı kararan ve yaşama savaşı veren birisi olarak bunları sana söylüyorum. Senin bu dediğin madde bağımlılığı benzetmesine ben hacklink diyorum. Hacklinkin sıralamada yükseltme özelliği geçici zoom olmak, başkalarının hakkına tecavüz etmek ve haram kazanç elde etmekte bu maddelerin (hacklink)'in yan etkileri olsa gerek.

Bir daha neyin ne olduğunu bilmeden sağdan soldan duyma laflarla insanlara bunları iyi şeyler gibi göstermezsen ve sektörümüzle ilgili tırnak ucu kadar bilginiz olmadan sağdan soldan duyma laflarla insanları yanlış yönlendirmezsen çok mutlu olurum.
Mert bey; Senin konuşma uslubuna bakarmısın bir sonra sağdan soldan değil kendi tecrübelerimle söyledim HACKLİNK ile bir işlem yapmadım benle çalışan arkadaşlar bilirler az çok ne kadar deneyim sahibi olup olmadığımı daha fazla ortamı germek istemiyorum. Benim anlatmak istedimi saçama söylemiş olabilirim eyvallah ancak size şöyle kısa özetliyeyim eğer link çalışmasını kestiği taktirde sitesinde bir düşüş yaşacaktır MUTLAKA istikrar sağlayamaz site link alınmadan doğrudan seo çalışması yapılarak gelinirse daha sağlık lı olur. Bunu söylemek istedim. Neyse kendi görüşümü sunmuştum. Yanlış anlaşılmaya yol açtıysam kusura bakmayın.