Merhabalar,

Link analizini doğru yaparak almış olduğunuz link sayısının da çok önemi vardır. Link artış grafiğiniz ne kadar düzgün olursa Google' ın gözüne de o kadar az batarsınız. Düzgün bir eğilimle link aldıktan sonra bu alınan linkler birden silinirse Google gözünde bu linklerin doğal olmadığı farkedilir. Bunun dışında linkleriniz aniden silindiği için ani sıralama kayıpları yaşarsınız. Sıralama kayıpları hit azaltacağından ve hit azaldığı için kullanıcıların sitede gezinme süresinden tutun birçok değere etki edeceğinden index hızınıza kadar değişiklik göstereceğinden emin olabilirsiniz.

Bu yüzden kalıcı backlink kavramı çok önemli, güvendiğiniz kişilerden link almanızı veyahut kendi networkünüzü kurmanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla,
Mert YÜZÜAK

mgtdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak kardeşim bu konuları hep söyluyorum, Benim şahsi görüşüm ve gördüklerim tercübelerimi söyluyorum. Link almak ile şunu benzete bilirsin Bir insan esrar vs bağımlı bir madde kullanır, Siteyide link almak bununla eş değerdedir. Eğer sen link alımı devam ettirirsen her zaman iyi yere gelirsin. Ama sen kesersin link alımını eklettiğin yerden silersen sitenin ne olacağını kestiremessin bi bakarsın aynı yerindesin bi bakarsın ilk 500 yoksun. şimdi neden bir maddeyle eş değer yaptğımı daha iyi anladınız umarım
Ne kadar saçma sapan, gereksiz, laubali bi' yorum yapmışsın.

Esrar v.b gibi madde bağımlılıklarıyla link almanın uzaktan yakından alakası yoktur. Konu olarak söylemiyorum, legal link ile bağdaştıracağımız hiç ama hiçbir ortak noktası yoktur.

Esrar v.b gibi maddeleri kullanarak iyi birşeyler yapmış olmazsın ve iyi yerlere gelemezsin. Geçici olarak kafan güzel olur, senin tabirinle zoom olursun. Belirli madde bağımlılıkları yüzünden hayatı kararan ve yaşama savaşı veren birisi olarak bunları sana söylüyorum. Senin bu dediğin madde bağımlılığı benzetmesine ben hacklink diyorum. Hacklinkin sıralamada yükseltme özelliği geçici zoom olmak, başkalarının hakkına tecavüz etmek ve haram kazanç elde etmekte bu maddelerin (hacklink)'in yan etkileri olsa gerek.

Bir daha neyin ne olduğunu bilmeden sağdan soldan duyma laflarla insanlara bunları iyi şeyler gibi göstermezsen ve sektörümüzle ilgili tırnak ucu kadar bilginiz olmadan sağdan soldan duyma laflarla insanları yanlış yönlendirmezsen çok mutlu olurum.