Merhaba arkadaşlar , 2005'ten beri adsense işindeyim ilk hesabımla hala devam ediyorum ama son 2 yıldır durumlar ilgilenemediğimden kötü hesap üzerinde
Hatırlayanlar olacaktır malum güncellemeleri, 2011 Nisan - Mayıs aylarında ki googlenin güncellemelerinde sitelerim -60 cezası yedi çoğunu kapattım ama ikisini kapatmamakta inat ettim
Sitenin temasındaki bir koda bile dokunmadan -60 cezasından çıkmasını bekledim defalarca yeniden değerlendirme gönderdim ama nafile ama hala bekliyorum
Sitem bu geçen yıllardan beri günlük 3k olan hituzun zamandır günlük 200-300 tekil aralarında seyretmekte ama bir türlü çıkış göstermiyor cezadan dolayı
-60 ı çözeriz diye çok kişi olmuştu ama ben bir örnek bile göremedim velhasıl sormak istediğim şey şu ozamanlar bu durumu yaşayan arkadaşlar şuan o cezalı sitelerde ne durumdalar acaba hala benim gibi nadasa bırakıp bekleyen varmı
sizce bu ceza kaç yıl sürecektir acaba google resmen beni Nisan 2011 den beri hapse attı ama hala ne şartlı tahliye var nede salıverme
Not: Sitem ingilizce tüm sitelerimin olduğu gibi