Hocam ekranı nasıl ? Bir de üretici goophone mu ?
Ekranı piyasadakiler gibi mat değil, çok parlak ve çözünürlüğü çok iyi. Bende ilk gördüğümde şaşırmıştım.
Hocam şu antutuyu video ile çekerek bi gösterirmisin.
3.x yükleyip video çekip gün içinde yükleyeceğim.
Antutunun gerçek değerler olduğuna inanmıyorum kendi içinde gelen antutu programı üretici firma tarafından oynanabiliyor mümkünse antutunun yeni versiyonu 3x.. yükleyin telefon musade ederse öyle test edin kamera karşısında. herkes görsün.
Çoğu kişi telefonları antutu değerine göre değerlendiyor, antutu tam olarak doğru sonuç mu veriyor belli değil ama bu telefon antutu sonucu bu. Yani sonuç olarak normal olmayan birşey tek bu telefon için geçerli değil.
3.x yükleyip video çekip gün içinde yükleyeceğim.
Bende düşünüyorum ama bir iki arkadaşın alıp test etmesini istiyorum sonucta replika bir ürün 550 lira 550 lirada dilerseniz ki az bir para degil.Dokunmatigi felan nasıl birebir aynımı hani +larını -lerini yazarsanız hocam cihaz için daha çok düşünce imkanımız olur hayırlı satışlar.
İş yerimize gelip deneyip inceleyip alabilirsiniz, beğenmemeniz mümkün değil
15 gün önce aldığım replika s3 var.Jelatiniyle birlikte durmakta.Normal kullanım dışında ilk günkü gibi tertemiz.Takas düşünürseniz üste ne kadar istersiniz?Pm lütfen...
Maalesef bu mümkün olmayacaktır.