JoKeR44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 'dk lık bir kesintide hangi hosting firması ? bilgi veriyor .

Zaten bilseydim bu kadar olayı büyüteçeksin alırdım kanıtlarımı .

Normalde Geri iade süreside 30 Gündür . ben sana iade yapmam gibisinden birşeyde söylemedim farkedersen . senden banka hesabı istedim sende yoktur elimde paypal 'a dedin bende paypal elime geçerse yaparım dedim olan biten bu sen şimdi ne yapıyorsun anlamadım cidden
Normalde iade süresi 30 iş günü diye birşey yoktur. Şirketler genelde 30 iş günü olarak kullanıyor denebilir. Fakat sizin firmanız 15 gün olarak seçmiştir ve sitenizde belirtilen hizmet sözleşmesindede 15 yazıyor. Beni başkası ilgilendirmiyor. yukarıda belirttiğim gibi sen bana 15 iş günü içinde ödeme yapacağını teminat verdin. Ödemeyeceğim demiyorsun ama ödemiyorsunda. Geri ödeme işlemi ödeme yapılan kanal aracılığı ile yapılır istenen kanal ile değil. Bu da nasıl bir şirket olduğunuzun göstergesi...

Benimde anlamadığım elime paypal geçince ödeme yapacağım diyorsun fakat elindeki parayı paypala dönüştümek için hiç uğraşmıyorsun.Buradaki amacım hakkım olanı geri almak ve senin nasıl bir insan/firma olduğunu herkese göstermektir.

Bu da hizmet sözleşmen :