Peki bu kesinti kaç gün sürdü acaba ? 1 gün tamamen kesintimiydi hayır ?
ne hikmetse herkes sitelere bağlanabiliyor bu sorun sizden kaynaklanıyor anlamadım gitti açıkcası sadece gülüyorum

2. husus peki anlamadığım sen aksini ispat et ben senin bütün
bilgilerini sildim . sen ispat et cpu 'yu aşmadığına dair ? ha hosting işiyle uğraşmışsan satış öncesi satış sonrası nedir bilirsin . sana başka cevap verip senin gibi olmayaçağım . toplam 30 TL para için olayı nereye taşıdın anlamıyorum . Diğer kesinti olayıda şunuda bildiriyim . Sunucuya Reboot attım . Allah yukarda biliyor atar atmaz foruma baktım tekrar kesinti oldu ödememi felan yapın dedi bende tamam dedim çünkü müşteri memluniyeti ön planda diyorsun görüyoruz ama seni
Kesinti bir gün değildi ara ara 4-5 gün devam etti. 1 gün bile olmasa ben zaten yukarıdada belirttim bir daha olmasa sorun yok diye.
İddia makamı iddiasını kanıtlamak zorundadır. Benim elimde site bilgileri yok maalesef fakat sitemin cpu limitini aşması imkansız bunu sende bende biliyoruz. Aşmasının tek sebebi olabilir o da senin sunucunun aldığı
SALDIRI. Bunu da bana karşı koz olarak kullanamazsın senin ayıbın.
Müşteri memnuniyeti diyorsun onun için mi 15 iş günü deyipte tam 15. gün hesap bilgilerinizi verin diyorsun.
Daha da yazmam diye birşey yok. Burası ticaret yapılan bir yer ve ister 1 TL ister 30 TL kimsenin parası kimsede kalmaz...
Madem sunucuya reboot attın müşteriyi neden bilgilendirmiyorsun !! Bu da yaptığın birçok hatadan biri...