SaruCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
win 7 mi xp mi deseniz xp derim ama bu durumda win7 nedense türk halkı eskileri bırakamıyor..
Windows her versiyonda dahada kötüye gittiği için eskileri bırakamıyoruz

Win7 mi win8 mi dersek bende win7 derim.Çünkü win8 ilk çıktığında oyun geliştiricileri resmen win8`i taşa tuttu.Uygulama geliştiricileri win8den hiç memnun değiller.

Olabildiğince win8 e geciktirerek geçmenizi öneririm.Hatta mümkünse win8`i hiç kullanmamanızı yeni windows çıkana kadar beklemenizi öneririm.Çünkü ben windows un uygulama geliştiricileri tarafından bu kadar yoğun taşa tutulduğunu görmedim.

Uygulama geliştiricilerinin bu durumlarını dikkate almakta fayda var çünkü windows u kara kaşı kara gözü için kullanmıyoruz,windowsta çalışan programlar için kullanıyoruz.

Ben mesela 2009da win7 çıktı 2012 ye girene kadar kullanmadım.2012 başında geçtim

Win8 daha taze sayılır hele bir yaygınlaşsın iyice insanlar bi problem yaşasınlar(ilk tokatı onlar yesin ) internette sorsunlar o sorulara çözüm üretilsin çözüm yelpazesi genişlesin Ondan sonra bizde hızlı bir geçiş yaparız illa geçmek durumunda kalırsak