Açık artırma şeklinde satıyor arkadaşta teklif verdi dikkat ediyorsanız , fakat adının geçmesini istemedi sanırım anlamada sıkıntı yaşıyorsunuz. Konuda belirtmek istemedi pm ile belirtti, zaten konuyada yazmışım teklifleriniz 20TL üzerinde verin diye , ve sizden sonra konudada 15 TL teklif geliyor hayır konuya yazsaydı değişen ne olacaktı ben belirttim onun yerine. Sizde biliyorsunuz bu yeni bir sistem ve insanlar eskisi gibi tekliflerini konu altında veya pm ile belirtiyorlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:40:11 -->-> Daha önceki mesaj 03:38:22 --

Egemen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış konusunda pm ile teklif gelir kabul edersiniz yada etmezsiniz bu sizin insiyatifinizdedir.

İhale konusunda son teklif verene kalır özel mesaj ile teklif verdim diyene değil kusura bakmasın o arkadaş her kim ise.
O zaman ben çok yumuşak davranıyorum hocam. Sizinle hic bu şekilde karşılaşmamıştık ve forumdaki ilk sorunum bu moderatörlerin hepsi katı kurallı ve agrasif davranıyorlar. Böyle bir dünya yok diye başlıyorsunuz uyarınıza. Geçen gün başka moderatör arkadaşta Teşekkür edeceğine şikayetmi ediyorsun sen diye başlıyordu.