LineDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben konuyu açtığımda not olarak sitenin başkasına ait olduğunu belirttim. Msnden rica etti, paraya ihtiyacı olduğunu ve konuyu açmamı istedi.
Ben de referans olmak istemediğim için site başkasına aittir diye not düşüp, numarasını ekledim arkadaşın.
Başkasının adına satış konusu açmak yasak olup olmadığı hakkında bir bilgim yok. Her gün site satmıyoruz ki bilelim. Ben iyi niyetle arkadaşa yardımcı olmak istedim.
@The_joker arkadaşımız -itrader kullanmak senin özgürlüğünde. Allah'a şükür r10.net'te bugüne kadar hiçbir ticari ahlaksızlığım olmadı. Bu yüzden - itrader alacaksak da canımız sağolsun. Boşuna dememiş atalarımız "iyilikten maraz doğar".
İyi forumlar.
Başkalarının adına konu açmak yasaktır bu kuralın neden getirildiğini şimdi anlamış oldunuz sanırım iyi niyetinizden şüphemiz yok the_jokerinde iyi niyetinden hiç bir zaman şüphem olmadı gördüğünüz gibi - itrader kullanmayacağım demiş kendisi sizi forum kurallarını okumadığınız ve başkasının adına forumda satış konusu açtığınız için 3 gün uyarı amaçlı uzaklaştırmak zorundayım geldiğinizde forum kurallarını okuyup okumamak sizin insiyatifinizdedir.