Valla dostlar şahsen olumlu tepki almam beni sevindirdi inş. sizlere az dahi olsa faydam olabilir.
Fakat şunu söylüyorumki burada anlattıklarım tamami ile kendim yaşadığım olaylardır.bunu yazmak nereden aklına geldi dersenizse valla bu katgoride görüyorum adam diyorki full özgün sitem neden böyle oldu 200 lira param gitti bir sürü link aldım neden sitem halla hitlenmedi.100 tane blogdan tanıtım yazı aldım sitem halla kelimede yok gibi konuları görmüşümdür şimdiye kadar epey bu katagoride açılan sırf bu arkadaşlara bir örnek olsun görsünler benim gibi birisi var bende onların geçtiği yoldan geçtim fakat ben en sonunda doğru yolu gördüm dogruyu buldum. orayı burayı kandırmak link almak ile bu işlerin yürümediğini görsün arkadaşlar.Şimdiye kadar sadece bu bahsetigim birinci sitem için 200 liradan daha fazla para gitmiştir..
Diger sitem için sadece 15 lira sıfır domain ücreti gitmiştir başkada hiç ama hiç param gitmemiştir.
+ birde host için yıllık ödediğim bir miktar para vardır.
iki sitemde dahi kullandıgım temalar free ücretsiz temalardır.
şu notuda düşeyim arkadaşlar: kesinlikle wordpress deki şu öne çıkarılmış görsel kısmını sürekli olarak kullanını google resimlerde çok ama çok büyük önemi var ..yüzde yüz etki ediyor düşüncesindeyim öne çıkarılmış görselin.