Profesyonel seviyede resim, galeri scripti yazdırılacaktır + Tasarım
Güzel bir domain bulduk, resimler.net şimdi sıra yazılım konusunda.
Genel olarak istenilen özellikleri aşağıdaki gibi sıralayabilirim.
Türkiye genelindeki il-ilçe-köy resimlerimlerinden oluşan ve genel olarak kullanıcıların kendi çektikleri resimleri ekleyebilecekleri bir proje için düşünülmektedir.
Profesyonel anlamda bir çalışma yapabilecek arkadaşlardan önerilerini bekliyorum.
Haber modülü şeklinde tanıtım yazıları ve resimler eklenebilecek şekilde olacak,
Yorum kullanımına pratik olarak açık olcak, kolay üyelik olcak,
Her resim ve içerik için seo uyumu uygulancak şekilde, galeri vs. gibi isimlerle değil direk içerik isimleriyle url uzantılarına sahip olcak.
Forum bölümü eklenebilecek şekilde olması gerekiyor.
Arkadaşlar aslında bu konuda en büyük sıkıntı böyle bir sitenin var olmaması ve sizlere bir örnek sunamamış olmam.. Fikirleri olan arkadaşlar varsa tekliflerini ve fikirlerini bekliyorum...
Kilit nokta şu, Türkiye de resim ve galeri denildiği zaman akla gelen ilk site ve marka olabilecek bir çalışma yapacak profesyonel arkadaşlardan teklif bekliyorum.
Not: işe başlamadan önce iki tarafında imzalayacağı bir sözleşme yapılır + bir miktar ödeme yapılır %30 kadar + tamamlanma süresi için zaman verilir, iş bitince geri kalan kısmı ödenir.