Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce yeni araba aldık. Araba 2011 Renault Kangoo 1.5 dCİ Extreme. Trafik sigortasını yaptırdık, 3 gün önce ehliyet geldi posta ile. Babam kaskoyu yaptırmaya fırsat bulamadan dün gece akıl yoksunu insan--insanlar arabayı çizmişler. Araba çivi gibi birşeyle çizilmiş ama çizik normal bir çizikten bayağı bir kalın. Sağ far dahil olmak üzere sağ sütunu komple çizmişler. Böyle ******** insanların Allah cezasını versin bir mala zarar vermekten ne kadar hoşlanıyorlar. Geçen arabanın da 2 çocuk üstünde zıplamak suretiyle arka bagaj çıtasını kaynak yerinden kırmışlardı. Neyse şuan babam arabayı dükkanımızın önüne çekti yarın birşeyler yapacağız artık. Resimlerini çekebilirsem sabah çekmeye çalışacağım.
Yoldan geçerken sokakta veledin biri adamın arabasını çiziyordu. Görüdüğümde sanki geçen yıl arabamı çizen çocuğu görmüş gibi tepem attı. Çocuğu yakaladım ve arabanın sahibini araştırdım. 2 - 3 dk araya girmeden arabanın sahibi geldi. Araba "opel insigna". Çocuğu adama teslim ettim. Adam çocuğun ailesini bulup tüm çizik masrafı ve arabanın bu sorundan dolayı zararını alacağını söylüyordu.Yoksa çocuğu vermem polise giderim diyordu. Tabi işim oluğu için sonucu öğrenemedim. Bu tür pislikler aileden kaynaklanıyor. İnsan bozuk kanı taşıyınca küçük büyük farketmez...