FLetcher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Footer'ın bulunduğu siteye gir. footer bölümünün html ve css'ini al. kendi temana uyarlamaya çalış sonra da wordpress temanda footer.php ye entegre et. birkaç wordpress kodunu kullanarak da bunu elde etmen mümkün.
Şahsen arkadaşın bilgisi benim gibiyse çok çok çabalar en iyisi Arras temayı kur footheri 2 sutunda yaparsın 3 te 4 te yaparsın. imzama bak anlarsın. Arkadaş gibi inanın eklentilerde de sorun yaşıyoruz. Çok konu açtım 10 konuda 1 tanesine nadiren cevap aldım. Fakat her seferinde cevaplar gelene kadar sorunlarımı yinede kendim hallettim. Fakat inanın bilmeyen insanın 1 dk ise 1 gününü alıyor, çünkü cevap gelmiyor çoğu zaman en basit hataya bile. Şimdi bu arkadaş bunu yapar doğru yapar ancak kalkar 1 / atlar bir div eksik yazar css de tek satır eksik olur yapamadım diye saçını başını yolar Benim gibi. Konuyu açan arkadaşa geline arkadaşım pm den msn den yardım bulamadığın sürece temana sakın elleme dağıtırsın toplayacam diye uğraşırsın. Bilen biri ile danışıklı yapman en makulü ben öyle yaptım 1 dk uzaktan bağlantı aldım artık temayı görsel olarak komple editliyorum fakat ekstra foother eklemeyi hiç denemedim. Dediğimi tut bence yardım sever bir arkadaş bul.