Arkadaşlar bu güne kadar çok hosting firması değiştirdim. Bazılarında sorun firmalarda bazılarında ise tamamen kendi isteğimle olmuştur.

Ama ilk kez bu kadar beni zor durumda bırakan, beni bu kadar üzen bir firma ile karşılaştım. Burada bunları yazmamın asıl amacı Webadam firmasının dikkate alıp kendilerini gözden geçirmeleri içindir.

Webadam sunucularına reseller alarak taşımış olduğumuz hostinglerin %75-80i kurumsal firmalara ait hostinglerdi. Bu firmalara karşı bizim telefonlara bakmama yada maillerine cevap verememe gibi bir lüksümüz yok. Nasıl ki biz ücretini aldığımız insanlara hizmet vermek zorundaysak ve onlara en azından bir cevap vermemiz mecburiyetini kendimizde görüyorsak aynısını da ücretini verip hizmet aldığımız kişilerden isteriz.

İçinde bulunduğum durumu basitçe özetlemek gerekirse; Yine problem yaşadığım bir gün ne telefonlara cevap alabiliyorum nede R10 üzerinden gönderdiğim mesajlara cevap alabiliyordum. O kadar daraldım ki Webadam çalışanlarından birinin Facebook hesabını bulup, Facebook üzerinden mesaj atmak zorunda kaldım. Cevap geldimi tabiki de HAYIR....

Ne yazık ki web sitelerinde 7/24 yazan bu firmada hafta içinde ve mesai saatleri içinde bile ulaşmak neredeyse imkansız. Ulaştığınızda ticket açın uyarısı ile açmış olduğunuz tickete akşama kadar F5'e basarak beklemek zorunda kalıyorsunuz.

2 ay içine kendi müşterimlerle yaşamış olduklarımı buraya yazsam eminim hepiniz bana ne bekliyorsun artık sitelerini taşı diyeceksinizdir. Evet bu kararı daha Webadam firmasına geçtikten 1 hafta sonra almıştım ama sizlerde iyi bilirsiniz ki bu işler öyle kolay ve anında olmuyor. Hesapların transferleri demek beraberinde getirdiği problemlerle de uğraşmak demek.

Neyse sonuç olarak kurumsal firmalarla çalışan, E-Posta trafiği yoğun olan hizmet verdiğiniz hosting veya hostingleri bu firmaya taşırken birkere daha düşünün. Durduk yere başınızı ağırtmayın, 3-5 kuruş fazla ödeyin ama problem yaşamayın.

Ben tekrar farklı bir firmaya hostinglerimi taşımaya başladım bile...

Herkese İyi Çalışmalar