Tek taraflı düşünüp bir yorum yapmak zor. Cpanel istatistiklerine bakılarak yorum yapılabilir. Ben de host satışı içinde olduğum için yorum yapıyorum. Bir örnek verecek olursak aynen dediğiniz gibi bir müşterimde basit bir sitesinde trafik limitini aştı. İncelediğimizde sitesinde virüs olduğunu ana sayfasında iframe olduğunu, saatlik ortalama 10000 in üstünde spam mail gönderildiğini tesbit ettik. Bu sebepden direk firmayı suçlamak doğru olmaz. Cpanel hesabınız açıksa bana ulaşırsanız team viewer üzerinden konuyla alakalı hangi servis ne kadar trafik vs. kullanmış beraber bakabiliriz.
Firmayıda suçlamak değil aslında bana mantıklı bir gerekçe sunulmadı, istatistikler verildi ondada sayfalarca istatistik var karışık bişey.Ordan bir sonuca varamadım.Yani denseki "kardeşim senin sitene bir günde 40 bin kişi girmiş veya zararlı bir kod eklemişsin veya şu resmin boyutu 5 mb ve o resme 1000 kişi tıklamış dolacak tabi" anlayacağım. Ama bana bir adres verilmiş "Girin bir bakın bakayım." denmiş orda konu kapanmış. Bende bilmediğim herşeyi öğrenene kadar araştırırım bu amaçla bir soru sordum ve firma ismi de vermedim.