sessizkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu an burda gugulu. savunanlar tatlı para yiyen arkadaşlardır .3 5 gün sonra bir ton emek verdikleri sitelerinin hilesiz hurdasız 3 5 birşey kazanmaya calışanların addenseden sebebsiz yere küt diye banı yiyince. Addense ve ben bölümünde googleye söverken görebilirsiniz.
Burada film/dizi sitesine Google Adsense reklamı koyup sonra banlandım diye konu açanları da biliyoruz, bu ağlayanların %99u da bunun gibi insanlar. Ya gitmiş bir yerden yazıları kopyalamıştır, ya illegal bir şey koymuştur, yapıyor ve banlanıyor. Şuanda reklam koyduğum, para kazandığım bir sitem yok ama bu ağlayanların ne olduğunu ağlamayan herkes biliyor.
***** siteye Adsense koyar adam, sonra banlanır.. Konu başlığı: Google hakkımızı yiyor Google sebepsiz banladı (en açık, anlaşılır örnek bu. ben öyle yapmadım demeyin, orada Adsense kuralları açıkca yazıyor, hepsine uyacaksın)

Git YouTube Adsense konularına bak; YouTube Adsense'den nasıl para kazanılır? Videoların şurasını değiştireceksin, şöyle başlık koyacaksın falan filan. Kimse de demiyor ki kendiniz video çekin, çaba gösterin biraz, o videoyu koyun da Adsense'den para kazanın. Yabancıların çoğu bunu yapıyor ama bizim Türkler yabancıların videolarını nasıl çalıp da para kazanırız diye düşünüyor.
Bunun gibi insanlara Google'ın yaptıkları az bile ama hepsini farkedip banlayamıyor ne yazık ki...