Çok teşekkür ederim. Haklısınız nesilden nesile tamamen değişiyoruz. Belki bir yetiştirilme tarzı, belki yaşam tarzı bizden çok çocuklarımızı etkiliyor. Kendimi daha genç hissediyorum

Ama yinede yeni nesil yetiştirilirken bağlanan bir para sevdası çok fazla, mesela çok duymuşsunuzdur "Oku oku gelecekte çok para kazanacaksın!" tarzında...
Aman hocam ya oku diyorlar aha bizim burdaki Üniversite'de bilgisayar programı üzerine kaç tane gelen öğrenci var okuyorlar'da ne oluyor ? Ben lise mezunu bile değilim ve çoğu üniversiteliye bilgisayar ve web tasarım konusunda eğitim veriyorum inanırmısınız bilmem :=) hocaları ders veriyor benden yardım alıyorlar.
Herşey okumak değil. Benim gibi lise zamanında bilgisayara kaçıp msn yerine pc'yi karıştırıp zamanında bozsalardı en bilgili insan olurlardı bence. Ama bizim insanımız eskiden ne yaptı ? pc karıştırmak yerine msn'in ünlü olduğu senelerde girip msn'de kız ekleyip chat yapmayı tercih etti.
Şimdide çoğu kişi bilgisiz bu yüzden garip ama gerçek

Ha sonra ne yaptım ? hani arabayı en iyi şekilde sürersin ehliyetin olmazya bende bilgisayarın çoğu şeyini biliyorum desemde gitti kağıt parçası olarak bi kaç sertifika aldım. O sertifika beni askerde kurtardı :=) Şimdi'de girdiğim işte gerçekten faydası oldu... Okuyup anladıysan teşekkür ederim...