Liva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zaten bu ara ortalık sizin gibi meraklılardan geçilmiyor siz bir ayıklansanızda ticaret yapacaklar kalsa eminim bu platform daha kaliteli olacaktır. Ama yinede merakınızı gidereyim googlede hiç bir sitenin geliri garanti değildir örnek 2 3 k hitli ads gelirli bir site alırsın aylık x.xxx gelirli bu ay ödemesinde bir ban yer her hangi bir geliri kalırmı hayır veya bir filtre yer hit düşer 50 ye herhangi bir gelir kalırmı yine hayır kısacası sizin mantığınızla düşünürsek bugünden yarına çıkmaya garantiniz var mı yine hayır kimse hiç bir sitenin pr değerinin yükseleceğine garanti veremeiyceği gibi düşeceğinede veremez ve kolay kolay her site pr9 olamıycağı gibi kolay kolayda legal pr9 olan bir site sıfıra düşmez tabi illegal yöntemler hariç umarım merakınızı gidermişimdir meraklı arkadaşlar.
Öncelikle üslubunuzun hoş olmadığını belirtmek istiyorum.Benim gibi işin teknik kısmından fazla anlamayıp da sadece hobi olarak site işleri gibi vs. işlerle uğraşanların sorularına alaycı bir üslupla değil bilgi verici bir üslupla yaklaşırsanız sizden istifade etmiş oluruz.

Ben çok kez buradan alışveriş yapmama rağmen ilk kez nezaket sahibi olmayan bir satıcı görüyorum.

Saygılarımla.