StoryLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laf kalabalığı yapmakta üstünüze yok.Şüphelerim vardı ama kesin inandım hepsini bedavaya yapıyormuş Sana bana 1 verip kendine 5 kazanması yokmuş gibi davranmaya devam edin.Benim cümlem çok açık bizi yolarak o paraları kazanıyor ve o servisleride babasının hayrına açmıyor. Şurada şuan adsense reklamı yerine başka bir arternatif olsa o yukardaki logo aşığı bir kişi göremezsin emin ol.

Olay google iyi kötü olayına geldi konuştuğumuz şeylere bak sizin gibiler yüzünden yorumda yazamaz olduk.Google iyi mi iyi tabiyki dünyada 1 numara ama konu ve benim söylediğim o değil aklı olan anladı demek istediğimi.
Hocam ADSENSE kaç yıldır var ve neden rakibi hala yok bu piyasada? çünkü beğenmediğiniz google sizin çıkarlarınız için büyük çaba harcıyor ve bu hizmeti sadece bir ülkeye değil tüm dünyaya verebilecek kadar süper bir teknik kadroya sahip. Türkiye'de bir Türk firması çıkıyor ya tıklamayı saymıyor ya da sahte tıkların önüne geçemiyor. En sonunda da yayıncılarını tokatlayıp ortadan kayboluyor. kim ne derse desin google olağandışı bir firma ve sadece personelin emeğini çalarak iş dünyasında bir yere sahip olunur sanılan işverenlere en büyük TOKAT'tır.