@ Rebelius sana yine iyi teklif yapmışlar kardeşim adam Tatil Kelimesine
ilk 5 1.000 TL cash veririm diyor. 1.000 TL site WP. Domain ismini söylerdim ama şimdi rezilliğe gerek yok

. Ben diyorum ki varsa delikanlı ben 5.000 TL veriyorum ilk 5'e ama wordpress sadece yazı olan site vereceğim kim çıkartırsa parayı alır

.
Boşver
@ Rebellius, biraz daha para kaybetsin insanlar, insanlar para kaybettikçe hırçınlaşır konulara yazarlar kötüler -referanslarını alır piyasa temizlenir. Hiç dokunmayacaksın
hee diyeceksin geçeceksin

.
Saygılarımla...
ColdSwoRD
Bana Tatil kelimesi için 1.000 TL diyen adama diyeeğim tek söz "Sen kapat ben seni arıcam

" Hemde canlı keşş uuuu
Bazıları kendini çok akıllı! sanıyor. Bir siteden aylık onbinlerce lira kazanacak ama 1.000 TL versem yapar işi ne mantığı ile teklif ediyolar. Dediğin gibi hee de geç
Ben her zaman bana gelenlere, başkalarından da teklif alın mutlaka..Kesinlikle daha ucuza yaparım diyen veya yapacak birileri vardır diyorum. Ben bugüne kadar kimseye gel Abi senin işini ben yapıyım demedim demem de..
Özellikle son güncellemelerden sonra Programla Seo Uzmanları/Danışmanları yavaş yavaş temizlenmeye başladı zaten. Ben hiçç takmıyorum kafama zaten ama bu teklifler ciddi anlamda üzüyor beni. Onu belirtmek istedim. Karşındakini salak yerine koymak hiç hoş değil diye düşünüyorum.