Bloglava adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumunuz için teşekkürler. peki banlanan sitenizi açtırabildiniz mi? Bana bu yönde nasıl bi öneride bulunabilrsiniz?
işin garip tarafı site banlanmadı yani domain ban yemedim her seferinde hesap kapatıldı.fakat daha önce başka konulardada belirtmiştim,aynı site ile ne zaman başvursam yeni hesap veriyor.2.onayıda alıp reklamları normal bi şekilde yayınlamaya başlıyorum,sonra ilk fırsatta banlıyorlar ve sebep hep aynı.en son hesabımıdaydı sanırım,2.onayı geçip reklamları yayınlamaya başladıktan 20dk sonra banlandım.en çok beni sinir edende siteye her başvurumda söyledigim gibi tekrar hesap vermeleri ve 1-2 gün sonra tekrar banlamaları.madem kurallara uymuyor bu site,neden hesap veriyorlar?madem hesap veriyorlar,neden ertesi gün hatta aynı gün içinde banlıyorlar.reklam yerleşiminde mi sorun var dedim bi ara ama sadece konu başında 1 adet 336*280 haricinde bi baner kullanmadım.türk-yabancı biçok arkadaşa siteyi gösterdim o ara,herkes kopya içerik hariç bi sorun yok sitede banlanman için dediler.7 yıllık içerigi silip,yeniden özgün içerik giricek halimde yok.öyle duruyor.hesap almak sorun degilde işte hemen banlıyorlar