darkgokmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ahahaha sizin firewall ? afedersinizde hocam akıllıbilişime firewallı yapan benim nezaman sizin oldu git nurullahla konuş istiyorsan ben akıllıbilişimden beri aynı firewallı kullanmaktayım ve eski üyelik adımla kullanıyorum hala aynı nick eski ticaret puanım 4 'idi ve 4 puan icin başvuru yapmadım. git r10 yönetimine danış istiyorsan. kimseninde dosyasını calıp iş yapmadım hocam kimin dosyasını alıp satmışım göster bana kanıt sun . biz kendi işimizde ekmeğimizdeyiz kimsenin 3-5 kuruşluk dosyalarıyla iş yapmayız. bunu bil böylece karın ağrın neyse onu belirt sana bir zararım var demekki yaptığım işte ben bu firewallı tam 5-6 senedir kullanmaktayım ve 3 yıldırda satıyorum sen yoktun aslanım biz bu piyasadayken hadi yol al şimdide sen yoktun DarkLorD varken beni herkez tanır herkez yaptıklarımı bilir sen neler yaptın seni kim tanıyor son 1-2 yılda peydah oldun aslanım kaybol benle didişme herşeyini dökerim bunu bil .

ordan burdan birşeyler çalıp ben yaptım diyerek birşeyler yapsaydım bende meşhur olurdum. hadi benden çaldıgın şeyleri bırakalım - senin yaptıgın şeylerin içinde benim ismimin niye olduğunu yok sayıp- m2dev filesınıda feridun sattı demi hani alanlara kimden aldın deyince onun ismini veriyorlar.

sen artisliginle, ordan burdan bulup sattığın şeylerle meşhur olursun,
beni ise senin gibilerin artisliginden ona buna para istemelerinden kaçıpta yardım isteyenler bilir.

Son yorumumdur forum düzenini bozmayacağım.Sen hariç, konu sahibinden ve diğer kullanıcılardan özür diler iyi forumlar dilerim.