Bu kadar süreç geçtikten sonra o paralar iade edildiğinde Onur adlı üye temiz mi olacak, o zaman hadi bende açayım bir konu 10 gün'e teslim diye toplayayım milyarları sonra kargo diye oyalayayım, hastalıklar kazalar olusturayım, ee kacmıyorum burdayım.

Böyle bi artistlik mi var ya

Para alan oldumu hiç acaba ?

DipNot: Bende sipariş verecektim, konuda 109 TL den 5 kişiye satılacak yazıyordu ve oldukça fazla satılmıştı aradan 1 hafta geçmiş ve ben sorduğumda gene aynı fiyatı verdi. Oysa yeni konu açıp rakamı yükseltmişti. Ve siparişi parayı yollamadan alamazmış, ben ona güvencem ama o bana güvenmeyecek, böyle bir ticareti zaten yapmam. Ve yapmadım iyi ki yapmamışım.

İphone 5 konusuna döndü buda, ne kadar güzel olmayan hayali ürünleri peşin olarak sat, stok yapmadan para harcamadan parayı topla sonra artist artist konuş.

*********** 'nın anlamı ; dolandırdığı kişinin dolandırıldığını anlamamasıdır, dolandırılan kişinin kalkıp polise savciya ve peşinize düşmemesidir.

Ve sen bu kriterdesin şuan, çok güzel paraları topladın, gerçek bile olsa ödemeleri aldın madem cok prensipli bir kişisin insanların parasını ürün almadan harcayamazdın zaten.

Bu konu kitaplara ders olarak konulabilecek derecede bir konudur. Hiç hoş değil oldukça aşalayıcı bir konu olmuş.