aynı nickle alsaydınızda üyeliginizi eski ticaret sayınız felan gözükseydi. ben eski bir kullanıcıyım demedim db çöktükten sonra aldım üyeligimi evet.
siz, milletten çaldıgınız benim dosyalarımda dahil, ipfw leri filesları çalıp gizli satış yaptınız bunuda inkar etmeyin. her defasında "ben degildim", "ortak iş yaptıgım kişi çalmış" benim ismimi kullanmışlar diyerek yırtmaya çalıştınız.
2 kişi geldi bana firewall kuruyor musun birinden aldım çalışmadı diyerek firewall dosyalarına baktım dosyalar bana aitti satan kişi olarakda sizin isminizi verdiler ama bunu yapan sizin isminizi kullanan birisidir öyle değil mi?
ahahaha sizin firewall ? afedersinizde hocam akıllıbilişime firewallı yapan benim nezaman sizin oldu git nurullahla konuş istiyorsan ben akıllıbilişimden beri aynı firewallı kullanmaktayım ve eski üyelik adımla kullanıyorum hala aynı nick eski ticaret puanım 4 'idi ve 4 puan icin başvuru yapmadım. git r10 yönetimine danış istiyorsan. kimseninde dosyasını calıp iş yapmadım hocam kimin dosyasını alıp satmışım göster bana kanıt sun . biz kendi işimizde ekmeğimizdeyiz kimsenin 3-5 kuruşluk dosyalarıyla iş yapmayız. bunu bil böylece karın ağrın neyse onu belirt sana bir zararım var demekki yaptığım işte ben bu firewallı tam 5-6 senedir kullanmaktayım ve 3 yıldırda satıyorum sen yoktun aslanım biz bu piyasadayken hadi yol al şimdide sen yoktun DarkLorD varken beni herkez tanır herkez yaptıklarımı bilir sen neler yaptın seni kim tanıyor son 1-2 yılda peydah oldun aslanım kaybol benle didişme herşeyini dökerim bunu bil .