Antalya Kaş Kalkan
Bunun yerine alternatif bir başlık buluna bilir

Likya bölgelerinden bir tanesi olan Kalkan, Kaş’a bağlı olan küçük bir beldedir. Bu belde hakkında geçmişte birçok düşünür güzel şeyler söylemiştir. Yalnız bunlardan en akılda ve dikkat çekici söylemi ile Heredot olmuştur. Heredot milattan önceki yıllarda Kalkan’ı “Yıldızlara en yakın yer” olarak adlandırmıştır. Kalkan’a ulaşmak için Antalya – Kalkan arası 214 km olup, Fethiye – Kalkan arası ise 80 km, Kaş ile Kalkan arası ise 25 km bir mesafe söz konusudur.

Kalkan Ayaklarınızın Altında

Mavi Bayrak Ödülü alan Kalkan’ın bir çok körfezi ve çevresindeki koyları gelen ziyaretçileri temizliği ile, doğal güzelliği ile adeta büyülüyor. Kalkan’ı tercih sebepleri arası alan yerli ve yabancı turistler, Kalkan’ın daha çok sessiz ve sakin bir yer olduğunu dolayısıyla gürültüden ve stresten uzak tatil geçirmek isteyen, farklı bir havayı solumak isteyen turistler tarafından tercih edildiği bilinmektedir. Yemeğinizi yerken aynı zamanda ayaklarınızın altında Kalkan, iştah açıcı güzelliği ile, görkemli doğası ve natürel plajlarıyla birlikte sizlere teraslar üzerine kurulan restaurantlar ile birlikte eşlik ediyor.

Kalkan kaliteli işletmelerle tatil yapmanızı sağladığı gibi çeşitli tarihi yerler ve kumsalları ile de beğeninize sunar. Kalkan’ın çok güzel plajlarında denize girebileceğiniz gibi tekne turlarıyla açılıp keşfedilmemiş, doğa ile iç içe, şirin kumsalları olan tertemiz koylarını keşfedebilirsiniz. Kalkan’ın en çok bilinen plajı kaputaş, kuş bakışıyla kendisine hayran bırakıyor. Turkuaz ve mavi karışımıyla bir deniz, arka tarafında heybetli yüksek bir kanyon işte natürel doğa dediğimiz yerler buralar.

Eski denizcilerin sığnagı

Bunların yanında ayriyeten Kaş’tan Kalkan’a gelip buradan da tekneler ile Kekova adasına ulaşabilirsiniz. Kekova günümüz adıyla batık şehir eski zamanlarda denizcilerin ve gemilerin sığınağı olarak kullanılmıştır. Kekova’yı denizden çevresini gezerken hala yıkık kalıntı evleri görmeniz mümkündür. Buraya yaptığınız gezi aracı teknenin alt kısmı cam olması nedeniyle batık şehrin olağan üstü bir görüntüsüyle de kendinizden geçebilirsiniz.

Mavi bayraklı tertemiz plajlarıyla, büyüleyici koyları ve batık kentiyle, doğa ile baş başa olan görüntüsüyle tam bir romantik şehir olan bu belde de tatil geçirmek, kendinize gelmek için de, Antalya’dan araç kiralamak isterseniz Antalya rent a car servislerimizden yararlanabilirsiniz.

Keyword türevlerini kullana bilirsin
(ben pek uğraşmadım ama sen istersen yapabilirsin)

Otorite sitelere link verin,
(örnek olsun diye ben ekledim)
4. paragrafda "Kekova günümüz adıyla batık şehir" buraya "batık şehir" için resim veya external link verebilirsiniz.

En basitinden nerde olduğunu bilmiyorum, gitme değermi değmezmi?
bir resmi olsa bir fikir sahibi olabilirdim.

(çok etkili bir fotograf bulamadım ama örnek olsun diye ekledim bir tane)

"Yazar bilgisi" plugin ekleyin.
88 yıldan beri Turizm rehberi "ali veli" bu yazısı yazmıştır, twitteri, FB gibi sosyal medya linkleri ekleyebilirsin

-Yazılarınızı G+ paylaşın.

-GEO tag ekleyin

H2 - H3 taglar ile yazınızı görsel olarak cekici kılmaya çalışın,

ben ekledim bir iki tane ama sadece örnek olsun diye, daha etkilisi elbette olur.

Mümkün ise daha uzun yazmaya çalışın,

Sürekli son paragrafdan link vermeyin,

Her makale'ye link vermeniz gerekmiyor, arada bir boş geçin.

Video ekleyebilirsiniz ki bu sitede kalma oranı'nı iyi artırır.

Link vereceginiz kelimeyi biraz daha doğal kullanmaya calısın, ilk paragrafa
mesafe, Km, yol, Gibi kelimlerin arasına keyword + linki eklemeniz daha doğal durur. hem okuyucu acından, hem arama motorları tarafından.

Aklıma gelenler bunlar.