affedilmeyen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamda sormak istedigim buydu çok teşekür ederim ama bir sorum daha var malesef sql dosyasının içinde yazanlar bunlar

-- cPanel mysql backup
GRANT USAGE ON *.* TO 'polifilm'@'localhost' IDENTIFIED BY PASSWORD '*459B073F33F66351982C6C862C592A44A458C82D';
GRANT ALL PRIVILEGES ON `polifilm\_rootdb`.* TO 'polifilm'@'localhost';
GRANT ALL PRIVILEGES ON `polifilm\_%`.* TO 'polifilm'@'localhost';
GRANT USAGE ON *.* TO 'polifilm_rus3rdb'@'localhost' IDENTIFIED BY PASSWORD '*7495E3D8C304DBB481B489C0536FF11B58915E6D';
GRANT SELECT, INSERT, UPDATE, DELETE, CREATE, DROP, REFERENCES, INDEX, ALTER, CREATE TEMPORARY TABLES, LOCK TABLES, EXECUTE, CREATE ROUTINE ON `polifilm\_rootdb`.* TO 'polifilm_rus3rdb'@'localhost';

burada benimde vt adım denemevt vt kullanıcı adım affedilmeyen şifremde vtb2000 bunları bu sql dosyası içerisinde hangilerinin yerine yazıcam .

hadi şifre sanırım md5 ile şifrelenmiş md5 generator ile şifreyi convert edip gerekli yere yazayım diyorum ama 2 tane şifre var yukarıda vt adı ile vt kullanıcı adı nereye yazılacak.

yukarıda yardımcı olan ve altta yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. bazılarınız belki ulan buda sorulurmu çok basit diyor olabilirsiniz ama bilmeyince zor oluyor en azından ögrenmeye çalışıyoruz işte.
Yukarıda yazdığıma bakmadın mı? Create table if not exist ten üstünü sil gitsin.Onlar sadece log kayıtlarıdır.Sql dump ederken aynı hosting içinde çakışmalar olmasın diye phpmyadmin in koyduğu bilgilerdir.Onları silersen sadece tablo ve kayıtlar kalırsa bir problem olmayacaktır.