soneriax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bu ülkede bedava deyip de sınır tanımayan zihniyetleri çoook gördüm artık en ufak bi arama da bile ingilizce siteleri dolaşıyorum yemek tariflerini bile forumlarda parayla satacaklar... Türk'ün Türkten başka düşmanı yok demiş biri ..
bu sözün proticaret başlığı altında yazılmış olması bende ne alaka??? dedirtti..

ben yaklaşık 1 yıldır proticareti kullanıyorum. sanal poslarımıda aldım, ilk başlarda hosting kaynaklı olmasına rağmen adamlar uğraştı durdu..o kadar kiralama ile çalışan scriptlerlede çalıştım adamlar cüret edip telefonu bile açmazken bu insanlar sorunu çözelim diye çabaladı durdu..

sıkıntı hiç mi yok ? ufak tefek oluyor ama bunlarda aman aman satışımı engellemiyor.. Hiç para ödedim mi ? hayır ödemedim. buda adamların yaptığını onaylıyor..

Eklentilere para alınıyormuş? Alınacak elbette zaten alınmazsa bu adamlar nereden para kazanacak? bende telefonlarıda var kişilerlede görüşüyorum iletişim kurabiliyorum ama sırf ayıp olmasın diye gidip ticket alıyorum..

açıkçası bazı şeyleri saptırdığınızı düşünüyorum. opencart full bedava ama yapabileceğin kadar bedava.. birşeyi kendin yapamazsan yaptıracaksın kimsede bedavaya bişey yapmaz.