reklamlar kimde düzeldi bilemiyorum ama benimkilerde de reklamlar goruntulenmıyor ac kapa yapmazsam.. maximum 3 saatte 1 butun kanalları kapatıp acıyorum tekrar, ancak o sekılde goruntulenıyor ve para kazanmaya devam edıyor. Bunu yapmazsanızda hıcbırsekılde hıcbır vıdeoda reklam gosteremezsınız, dolayısıyla (içeriğiniz ingilizce değilse) gelir elde edemezsiniz.. "her videoda reklam cıkmama" ile alakalı değil, turkce ıcerıkte zaten reklam hıc gorunmuyor, adsense'nıze yansıyan küçük paralar ise yurtdışından "almanya,fransa,fas vb." sekılde turk kullanıcıların tıkladıkları ve vıdeoların sag tarafında cıkarn "tavsıye edılen" vıdeolar arasında thumbnaıl ıle dıkkat cekıpte ızlettırebıldıgınız vıdeolarda cıkan reklamlardan tıklananların parasıdır.
3-4 saatte 1 reklamları toplu halde acıp kapatıp %80-90 oranında vıdeolarınızdakı reklam goruntulemesını duzeltebılırsınız. Bunu yapmanında "oran arttırma" vb. gıbı herhangı bı zararı, yan etkısı yok arkadaslar. Ben gunlerdır yapıyorum bunu oranlarım gayet normal. hatta düşük bile...
ac kapa yaptım "to oranım arttı" dıyen arkadaslar varda, to oranı dedıiğimiz şey 100 kişide kaç kişinin o reklama ortalama olarak tıkladıgını gosteren bı ıstatıstık sadece. Ac kapa yaptıgınızda vıdeolarınızı ızleyen ınsanlara reklam tıklattırmıyorsunuzki oranlarınıza bı etkısı olsun. olsa olsa gösterim sayınızı artar, o da zaten olmasını istediğimiz bişey. Hilesi hurdasız eşe dosta tıklattırmıyorsanız zaten oranlarınızın artmasından da korkmamanız gerek.
@yaramazkedicik yurtdışından mısınız turkıyeden mı?