Arkadaşlar W3 Total kurayım dedim olmadı çok profesyonel bana göre. Çünkü tam anlatım bulamadığım için bana öyle geldi. Bende Super Cache kurayım dedi. Sağolsun güzel bir anlatım var sitede 2008 yılında olduğu için hortlatmak istemedim o konuyu ama o zamandan bu zamana çok şey değişmiş olabilir. Oradakine göre kurdum Herkesin aldığı 876. satır hatasını aldım. Yani neden böyle olduğu bariz ortada bir şey atlanıyor kurulurken ancak wp yi bilenler o kısmı kendi yapıyor düzgün kuruyor. Ben kurdum güzelmiş diyor. Bilmeyenler ise o noktayı atlıyor kesin. 876. satır daki eksik kodlamayı düzeltin vs diyen çok çıkar elbet
 */
function wp_redirect($location, $status = 302) {
	global $is_IIS;

$location = apply_filters('wp_redirect', $location, $status);
	$status = apply_filters('wp_redirect_status', $status, $location);

if ( !$location ) // allows the wp_redirect filter to cancel a redirect
		return false;

$location = wp_sanitize_redirect($location);

if ( !$is_IIS && php_sapi_name() != 'cgi-fcgi' )
		status_header($status); // This causes problems on IIS and some FastCGI setups

header("Location: $location", true, $status);
}
endif;
Yukarıdaki header ile başlayan kısım tam 876 satırım. header1.php hatası veriyor zaten eklentide. Bende kuruldu ancak bu hatayı Kolay modda ön belleği sıkıştır dediğim an site üzerinde ana sayfada hatalar belirdi. Eklentiyi sildikten sonra baktımki public html deki htaccess in izinleri 777 bunun bir zararı olurmu onu düşündüm şimdi. Yani biz acemiler püf noktalarınımı kaçırıyoruz bu işin birşeyi atlıyoruz her seferinde yada geride bırakılan bir şeyler var kurulumda. İşte bu yüzden benim gibi % 50 dir bunu kurmayı deneyipte kuramayan sayısı 4 gündür takip ediyorum bu eklentiyi 3 gün içinde açılmış farklı konularda bu eklentileri kuramayan sayısı bir hayli fazla gördüğüme göre. Birileri Supercache yi bari anlatsın biz W3 Totali zaten rafa kaldırdık. PM den şu kadara kurarım şu kadara seonu yaparım diyen hiç bulaşmasın öğrenmek için burdayım. Yarın bu sitem göçer yenisini kurarım her gün seocu arayacak değilim Birde arkadaşlar oturmuş sitelerimiz bu denemeler yüzünden çerçici pazarınada dönüyor. Bilenler anlatsın en iyisi Copy paste olmasın.