Aykut Kocaman; Miroslav Stoch, Mehmet Topal, Krasiç ve Hasan Ali'yi Sivas maçı kadrosuna dahil etmedi.
- Krasic : transfer döneminde Aykut Kocaman'a bugüne kadar takıma katkı sağlıyamadım beni kadroya almamanızı hiç sorun etmiyorum çünkü bende olsam bu performansla kendimi takıma almam dedi.
- Miroslav Stoch : Oynadığı en son maçta bir pozisyonda yere düştü ve omuzundan sakatlandı bu sakatlık yüzünden Sivasspor kadrosunda yer almıyor.
- Hasan Ali Kaldırım : Sezon başından beri 1 - 2 Maç dinlendirildi ve sonrasında full oynadı haliyle yorgun düştü Aykut Kocaman Hasan Ali Kaldırım'a dinlenmesini söyledi.
- Mehmet Topal : Mehmet topal'da sezon başından beri neredeyse full oynadı haliyle kendisi yorgun düştü hoca Mehmet Topal'a yorgunsun ve performansın düşük seni sivasspor karşısında dinlendirmeyi düşünüyorum dedi ve Mehmet Topal olur hocam dedi ve idmanına devam etti.
GALATASARAYIN PUAN KAYBETTİĞİ HAFTA FENERBAHÇENİN PUAN KAYBETMESİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAN MEDYA KENDİNİ AÇIKÇA BELLİ EDİYOR.