yemekbloglari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah akıl fikir versin sana, Kapasiteni burada harcama, sen böyük adamsın

Yasaklar yalnız kanunla olmaz; mahkeme kararlarıya, yönetmeliklerle de yasak yasaktır. Ama anlayana, anlamayan da istediğini yapabilir, yarın öbürgün de buradan şunu yaptım beni aradılar gibi konular açılır ne ceza verirrler gibi sorular sorulur forumda, daha önceki örnekleri gibi.

Mahkemenin verdiği yasak kanunların da üzerindedir. Kanun mahkemenin gerekçeli kararına göre değiştirilmek zorundadır.

Sende anlama kapasitesi yok yavrum, yaşla ne alakası var yaşımı soruyorsun, sen benden büyük müsün? yaş mı işi bilen? sen benden küçüksen cümle alem içinde yaşımı sordugun için r10 da konu açarak özür dileyecekmisin?
yaşını sormadım, beni ilgilendirmez. seni tanımam da. sadece mesajlarında ergen tavırları olunca yaşından kaynaklanıyordur diye bi düşündüm yani..

tamam yasak diyorsan, bana ilgili kanuni belgeyi göster? biz de tamam sen haklıymışsın biz bilmiyormuşuz diyelim. kanun, mamkeme kararı, yönetmelik, içdihadı birleştirme kararları vs hepsi kabul.. ama var mı böyle bir şey? yani bence yasakla olmuyor bu işler.