yaşın kaç bilmiyorum ama, ben senin mesajını alıntılamadım, senin benim mesajımı alıntılaman üzerine insanca cevap verdim sana ama sende anlayacak kapasite yok malesef. yasaklar kanunla olur, kanunda olmayan hiçbir şey yasak değildir. bana haber linki vermişsin otomot konuşuyorsun. sözkonusu haberde cihazın yasak olduğu ilgili hiçbir şey yok, bu cihazı suç unsuru olarak kullanan birinden bahsediliyor sadece. ha yasak olduğunu söylüyorsan bana kanun maddesini göster de tamam diyelim. yoksa saçma sapan şeyler yazıp durma. imei kopyalamanın suç olduğunu biz de biliyoruz. bizim suç değil dediğimiz bu cihazın ticaretidir. al sana:
http://urun.gittigidiyor.com/cep-tel...ozucu-74288577
yasak olsa burada satılamazdı değil mi?
bak anlaman için son bi örnek vereyim daha da muhattap olamayacam, şimdi cep tel. dinleme programı satarsın sen, bu yasaldır. ama biri bu programı aldı yasal olmayan şekilde casusluk amacıyla milletin tel.larını dinledi o suç olur.
Allah akıl fikir versin sana, Kapasiteni burada harcama, sen böyük adamsın
Yasaklar yalnız kanunla olmaz; mahkeme kararlarıya, yönetmeliklerle de yasak yasaktır. Ama anlayana, anlamayan da istediğini yapabilir, yarın öbürgün de buradan şunu yaptım beni aradılar gibi konular açılır ne ceza verirrler gibi sorular sorulur forumda, daha önceki örnekleri gibi.
Mahkemenin verdiği yasak kanunların da üzerindedir. Kanun mahkemenin gerekçeli kararına göre değiştirilmek zorundadır.
Sende anlama kapasitesi yok yavrum, yaşla ne alakası var yaşımı soruyorsun, sen benden büyük müsün? yaş mı işi bilen? sen benden küçüksen cümle alem içinde yaşımı sordugun için r10 da konu açarak özür dileyecekmisin?
Yazdıgın ve örnek verdiğin sitede imei çakılmış telefon da satılıyor. yasak değilmi demektir