Sendeki beyin nedir bilemiyorum kuş beynimidir nedir açıkla da anlayalım. yasak değil diyorsun, bir hukukçu gibi ahkam kesmişsin. AMA YASAK
Yazılarımı alıntı yapma diyorsun, SEN NEDEN BENİM YAZIMI ALINTI YAPIYORSUN,
İnsanlara hukuki konuda bilgi verirken önce ne kadar hukuk bildiğini tartmalısın, ŞU AN SEN DE BİR SUÇ İŞLİYORSUN. sayın çok ileri zekalı avukat
Verdiğin bilgiyi yalanlayan haberi de koyduk.
yaşın kaç bilmiyorum ama, ben senin mesajını alıntılamadım, senin benim mesajımı alıntılaman üzerine insanca cevap verdim sana ama sende anlayacak kapasite yok malesef. yasaklar kanunla olur, kanunda olmayan hiçbir şey yasak değildir. bana haber linki vermişsin otomot konuşuyorsun. sözkonusu haberde cihazın yasak olduğu ilgili hiçbir şey yok, bu cihazı suç unsuru olarak kullanan birinden bahsediliyor sadece. ha yasak olduğunu söylüyorsan bana kanun maddesini göster de tamam diyelim. yoksa saçma sapan şeyler yazıp durma. imei kopyalamanın suç olduğunu biz de biliyoruz. bizim suç değil dediğimiz bu cihazın ticaretidir. al sana:
http://urun.gittigidiyor.com/cep-tel...ozucu-74288577
yasak olsa burada satılamazdı değil mi?
bak anlaman için son bi örnek vereyim daha da muhattap olamayacam, şimdi cep tel. dinleme programı satarsın sen, bu yasaldır. ama biri bu programı aldı yasal olmayan şekilde casusluk amacıyla milletin tel.larını dinledi o suç olur.