islambul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz gibi web aleminde bahsedilmemiş konu bulunmamakta neredeyse.. Fakat şu da bir gerçekki oturup bu konuyu kopyalamadan kendi cümlelerinizle özgünleştirmeniz mutlaka artı sağlıyor bu da bir gerçek.

Ben sadece özgün yazarak siteyi 30K'ya getirdim. Fakat söylediğiniz gibi site dışı seo yapmadım ve yaptırmadım. Dolayısı ile sadece özgün yazmanın uzun vadede bir katkı sağlamadığını mutlaka sizin de bahsettiğiniz gibi işin püf noktasından bir seo yaptırmanın gerekliliğini düşünüyorum.
Seo yaptırılmaz yapılır araştırılır okunur uygulanır vs. Ben seocuyum diyenler neden senin siten için seo yapsınlarki 3 5 kuruş için okadar iddalı ise kendine yapar açar sitesini sağlam siteler çıkarırı basar kübaya gider tatile kübada pro saran kızların kollarında prosunu tüttürür.

Kısacası kelin ilacı olsa kendi basına sürer. Önceli görmüştüm prof seo hizmeti verilir gibi baslık acan bir kac arkadas bu baslıktan nice sonra sitem sandboxta ne yapmalıyım gibi başlıklarda açtılar. Seocu bilmem ne boş işler bunlar kendiniz kasacaksınız