Merhabalar arkadaşlar.

9. JANDARMA ER EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI Bilecik/MERKEZ'e gidiyorum.

Benim durumumdan ve sorularımdan bahsedeyim;

Ben normal yaş grubunda gidip muayene oldum, orada erken gitmek istiyor musunuz kısmını da işaretledim. Bizim ilçe 4 gönderiyordu erken tercih olarak 3. çıktı. Bende Sevk tarihinden 1 ay önce gidip tecil işlemlerimi yaptırdım fakat;

Şubatın 1inde yani cuma günü tecilimi bozdurdum, ama 3'ünde teslim olma tarihi yazıyor. Benim tecil işlemlerimi yapan vatandaş 86. karar maddesi diye madde seçmiş. Tecili bozdururken Sınıflandırılacak Yoklama kaçağı dediler. Ben hiçbirşeyden kaçmadım yani, Askere gitmeden 1 ay önce tecil ettirmiştim bu yüzden olsa gerek.

Şimdi, 3ünde değilde 6'sında teslim olsam orada savunma yazma gibi bir durum söz konusuymuş sanırım. P.tesi ve salı günleri bi kaç işim var bunları halledeyim daha sonra giderim diyorum, oraya gittiğimde sıkıntı olabilir mi?

Bu arada TSK asker ihtiyacından dolayı tertipleri öne çekmiş; 1 tertipler 7sinden sonra teslim olmaya başlayacaklar ve yine ben onlardan önce gitmiş olacağım.