DC Bakım mı yapmış ?
Dedicated ücretlerini ödeyememişlerdir meraklanma...
Aynen öyle kardeşim ya inşallah başka insanlar benim yaptığım hatayı yapmaz...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:16:58 -->-> Daha önceki mesaj 14:15:14 --
hizmet sözleşmesini internetten kopyala yapıştır yapmışlar. Yasal olarak hakkınızı araya bilirsiniz.
Ne yapmalıyım kardeşim sizce yardımcı olur musunuz...
Ben hata yaptım başkası yapmasında.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:18:58 -->-> Daha önceki mesaj 14:16:58 --
2010un 6.ayında bir şikayet konusu açmıştım axbilişim ile ilgili forumdan uzaklaştırma almıştım 3 gün benzer bir olay yüzünden hemde. Dikkat et de uzaklaştırma alma sende kardeşim.
Teşekkürl ederim kardeşim walla uzaklaştırma alacak bişey yapmadım ama taktir sizlerin ve yöneticilerin herşeyi olduğu gibi sizlere anlattım.Ben başkası mağdur olsun istemiyorum sadece.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:22:25 -->-> Daha önceki mesaj 14:18:58 --
Geçmiş olsun'da böyle bir şey olduğu zaman ellerine ne geçiyor bu insanların anlayamadım gitti.
Umarım ki telafisini ederler ve sizi mağdur etmezler.
Hizmet veremiyor bakıyor yapamıyor üyeği silip kapatıyor herşeyi.Telafisini de yapacaklarını sanmıyorum adamların umrunda değilki müşteri memnuniyeti filan....