kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunun yeri burası değil, bahsettiğin kişinin avukatıda değilim,
Ne yaptığını ne sattıgını savunuyorum. haksızlık olduğunu düşünüyorsanız bu o konuda yazıcaksınız veya şikayet bölümünde.

Arkadaşın yaptığı etikdir değildir beni bağlamıyor. Siz isteyerek almışsınız, o paketlerin bir çogu hala satılıyor ve alanların birçogu zarar görecek. siz ne ilk olacaksınız nede son. Siz yaptığınız seçimin sonuçlarına katlanmanız gerekmekte.

Sizi kimse zorlamadı o ürünü almaya.
Az evvel verdiğiniz örnekdeki satılan ürün sanıyormusunuz dünyanın en iyi ürünü? Sadece pazarlama başarısıdır bu.

Bu aralar çam yagı var kelliğe iyi geliyor diye, sanıyormusunuz bir işe yarıyor o ürün?

Yıllardır bilim adamları söylüyor ilaç ile *****, göğüs büyümez diye.
Insanlar koşa koşa gidip alıyor. Alanların penisleri sanıyormusunuz 45 cm oluyor, veya gögüsleri nanide sultan gibi oluyor.
Dediklerinizde haklısınız burda pazarlama söz konusu, iyi pazarla al müşteriyi ama geri yollarken çoğu şikayetçi. Kimse kimseyi zorlamaz o ürünü alıcaksın diye. Sadece biraz daha dikkatli ve temkinli davranmak şart.

Burdan bütün SEO alan ve Alıcaklara Önerim:
  • Çalışma Alıcağınız kişi ile ona güven hissedene kadar konuşun, parayı veren sizsiniz çalışma öncesi ve sırasında istediğinizi sorabilmelisiniz (SEO hakkında).
  • İletişim Problemi çekiyorsanız uzak durun
  • Konudaki o yükselmelerin bir örneğini isteyin
  • Örnek rapor talep edin, rapordaki sitelerin kalitelerini gözlemleyin
  • Özellikle o kişinin SEO geçmişini Araştırın

Yüzlerce isterse binlerce Tradesi veya Yorumu olsun, farketmez. Öenmli olan size yapacağı iştir. Bu dediklerim açıkçası benim aklıma gelenler varsa daha aklınıza gelen yazın. Ve bunları uygularsanız emin olun kiminle çalışıcağınızı ve iş sonu memnuniyetinizi yükseltirsiniz.